Viorel Hrebenciuc explică de ce îi sunt respinse toate cererile prietenului său, Gigi Becali

Deputatul Viorel Hrebenciuc lansează pe piaţă o teorie spectaculoasă în cazul Becali, explicând, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Sursa Zilei, de ce îi sunt respinse finanțatorului echipei Steaua, una după alta, toate solicitările oficiale la adresa conducerii Administraţiei Penitenciarelor.

Creditat de mulţi cu „înfiinţarea” lui Becali ca politician, ba chiar ca patron de club, eminenţa cenuşie a PSD, cum e supranumit Viorel Hrebenciuc, explică, într-o declaraţie pentru Sursa Zilei, care este marea eroare – sau marele ghinion – al latifundiarului din Pipera, motivul pentru care acesta nu reuşeşte să obţină aprobări pentru niciuna dintre cererile oficiale adresate pînă acum conducerii penitenciarului.

Astfel, potrivit lui Hrebenciuc, roata s-a întors dramatic în cazul afaceristului Gigi Becali, iar ceea ce l-a făcut celebru joacă acum împotriva lui: mediatizarea extremă.

Gigi Becali a demonstrat că poate conduce Steaua şi din închisoare. Şi cea mai bună dovadă este evoluţia echipei; rezultatele vorbesc de la sine. Sunt şi oameni competenţi acolo la Steaua, iar deciziile majore se iau prin discuţii telefonice cu dl. Becali

Viorel Hrebenciuc
deputat PSD

Când vine vorba, însă, de satisfacerea unor doleanţe, pentru Becali apar problemele.

El a cerut lucruri care i se cuvin, potrivit legislaţiei în vigoare – să aibă o zi liberă de ziua lui, de exemplu. Dar când ai un personaj precum Gigi Becali, pentru care televiziunile se instalează de la ora 9 în faţă la Jilava şi toată lumea aşteaptă să vadă cine intră, cine iese, avocaţii merg să dea interviuri din faţa închisorii şi așa mai departe, acest lucru e de natură să îi streseze puternic pe cei care sunt în funcţii la penitenciar. Deci, prea multă mediatizare, de data aceasta, irită pe toată lumea şi lui îi face rău. Tocmai pentru că a început să înţeleagă acest pericol, de altfel, domnul Becali a făcut numeroase intervenţii, în ultima vreme, să fie menajat de către ziarişti, dar presa este presă, devoratoare de ştiri. El a fost creat de către presă, dar acum aceeaşi presă îl devorează

Viorel Hrebenciuc
deputat PSD

Nicoleta Vera

Foto Liviu Untaru

NICIUN COMENTARIU