Vîntu către judecători: “Respingeți cererea de eliberare condiționată, să nu vă ia Parchetul la întrebări!” UPDATE

Vîntu către judecători

Vîntu către judecători

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu le-a cerut, miercuri, magistraților Judecătoriei Sectorului 4 să-i respingă cererea de eliberare condiționată pentru ca judecătorii să nu se pună rău cu Parchetul.

Deși afaceristul condamnat la un an de închisoare pentru șanjarea lui Sebastian Ghiță a vrut să fie ironic în instanță, magistrații au arătat că vor lua în calcul solicitarea sa și au rămas în pronunțare asupra acesteia.

„Faceți-vă un bine, domnule judecător, și respingeți cererea, pentru că altfel o să vă ia Parchetul la întrebări”, a spus Vîntu completului de judecată.

Dacă judecătorii vor lua act de această solicitarea lui SOV, acesta nu va avea nici măcar dreptul la recurs, ceea ce înseamnă că va scăpa din închisoare doar după ce va executa pedeapsa de un an de închisoare.

 Judecătoria Sectorului 4 a discutat, miercuri, a doua cerere de eliberare condiţionată a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

Comisia de eliberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Bucureşti-Jilava a avizat favorabil, pe 7 februarie, eliberarea acestuia. Vîntu a mai depus o cerere de eliberare din penitenciar la începutul acestui an. Solicitarea i-a fost însă respinsă definitiv de Tribunalul Bucureşti pe 25 ianuarie.

UPDATE

Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au ignorat ironia lui SOV, însă au respins cererea acestuia de eliberare condiționată.

Decizia instanței poate fi atacată cu recurs la Tribunalul București.

R.D.

NICIUN COMENTARIU