Un lider PNL a încercat să se sinucidă

Adrian Ichim, liderul PNL Buhusi, a fost salvat în ultimul moment de un prieten

ambulanta

Adrian Ichim, liderul PNL Buhuși, a avut o tentativa de suicid. Om de afaceri, acesta gestionează performant activitatea unei firme care are ca obiect de activitate creșterea și îngrijirea animalelor, desfacerea cărnii și a produselor din carne, dar și funcționarea unui select restaurant, potrivit desteptarea.ro.

La ultimele alegeri locale, candidând pe listele PNL, a fost un candidat important pentru ocuparea fotoliului de primar. Acum este consilier local. Căsătorit, are doi fii și o fiică.

După o foarte scurtă întâlnire cu un grup de prieteni, Adrian Ichim le-a spus acestora, puțin misterios, că pleacă. După puțin timp, doi apropiați ai familiei au primit de la acesta telefoane puțin ciudate, cu un ton misterios, testamentar.

Alertat, unul dintre prietenii săi, acționând în regim de mare urgență, l-a găsit la o ferma a sa din Letcana-Racova, spânzurat cu o curea.

Surse medicale au declarat pentru desteptarea.ro că, atunci când a fost adus la Urgențe, Adrian Ichim nu mai respira. Intervenția operativă a medicilor l-a salvat.

Joi, acesta se afla la Reanimare, în afara oricărui pericol, urmând să fie consiliat psihologic.

R.D.

NICIUN COMENTARIU