Un brazilian a mărturist că a comis 39 de crime în decurs de trei ani

Thiago Henrique Gomes da Rocha, care-şi ataca presupusele victime în timp ce conducea o motocicletă şi cu faţa ascunsă, acţiona cu sânge rece, deşi era motivat de furie

brazilian

Poliţia braziliană a arestat un fost agent de pază, în vârstă de 26 de ani, care a mărturisit că a comis cel puţin 39 de crime în decurs de trei ani, vizând persoane fără adăpost, femei şi homosexuali, informează BBC News.

Potrivit poliţiei, Thiago Henrique Gomes da Rocha, care-şi ataca presupusele victime în timp ce conducea o motocicletă şi cu faţa ascunsă, acţiona cu sânge rece, deşi era motivat de furie.

El a fost arestat în oraşul brazilian Goiania (centru), de către o echipă specială care investiga crimele. Bărbatul le cerea victimelor obiecte de preţ pe care acestea le aveau asupra lor înainte să le ucidă şi să le jefuiască, potrivit poliţiei.

Un oficial din cadrul forţelor de ordine a declarat pentru postul naţional brazilian de televiziune că suspectul îşi numea victimele cu numere de la 1 la 39. “Am fost şocaţi de sângele rece de care a dat dovadă“, a spus el.

Poliția a precizat că bărbatul nu-şi cunoştea ţintele şi a acţionat în baza unei “furii” interioare pe care o resimţea “faţă de tot” şi care se diminua numai atunci când comitea crime. El avea remuşcări după comiterea faptelor, ceea ce-i alimenta furia şi mai mult, afirmă poliţia.

Presupusul criminal în serie a descris cu exactitate scena fiecărei crime în parte şi emoţiile pe care le-a resimţit la momentul respectiv. Poliţia a precizat că acesta trăgea focuri de armă asupra victimelor sale în timp ce se plimba pe stradă.

Da Rocha este investigat, de asemenea, în legătură cu 90 de jafuri comise în magazine, farmacii şi puncte de vânzare pentru loterie.

NICIUN COMENTARIU