Topul celor mai elegante femei ale anului 2013

foto: scandal.wikia.com
foto: scandal.wikia.com

Revista People a realizat topul celor mai elegante femei din 2013. “Nu prea port pantaloni”, a fost explicaţia actriţei americane Kerry Washington care a obţinut titlul de cea mai elegantă femeie a anului.

Kerry Washington, în vârstă de 36 de ani, a obţinut în acest an o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din serialul de televiziune “Scandal”, produs de ABC.

“Nu prea port pantaloni”, a declarat Kerry Washington, vorbind într-un comunicat de presă despre acest titlu decernat de People. “Atunci când trebuie să merg undeva, vreau să ştiu dinainte că mă voi simţi confortabil şi mă îmbrac astfel în funcţie de eveniment”, a mai spus aceasta. Elizabeth Sporkin, editorul-şef al revistei People, a lăudat bunul gust şi preferinţele vestimentare ale actriţei. “În acest an, în moda feminină a apărut tendinţa de a te îmbrăca precum o «lady» şi cred că ea este unica responsabilă pentru acest lucru”, a spus Elizabeth Sporkin.

foto: sourcefednews.com

Actriţa Jennifer Lawrence (foto sus), recompensată cu premiul Oscar în acest an pentru rolul ei din filmul “Silver Linings Playbook”, a fost desemnată femeia cu cel mai bun stil haute-couture, iar actriţa Jessica Chastain, protagonista filmului “Zero Dark Thirty” din 2012, a fost desemnată femeia cu cel mai bun stil vestimentar pe covorul roşu.

foto: fansshare.com

Cântăreaţa Solange Knowles (foto sus) a fost apreciată pentru riscurile vestimentare pe care şi le asumă şi pentru încrederea pe care o afişează în public.

Actriţa Zoe Saldana, protagonista din “Avatar”, s-a impus la categoria “cel mai bun stil denim”, iar actriţa Lily Collins a triumfat la categoria “cel mai promiţător stil vestimentar”.

Editorii revistei People a ţinut să remarce şi cele mai mari erori vestimentare din acest an, punctând accesoriul pentru păr creat de designerul Philip Treacy, în stil mohawk punk, purtat de Sarah Jessica Parker la gala Met Ball de la New York, dar şi coafura cu breton afişată la începutul anului de Michelle Obama.

În 2012, titlul de cea mai elegantă femeie a anului a revenit actriţei Gwyneth Paltrow.

Revista People a alcătuit aceste clasament în funcţie de opiniile exprimate de editorii săi, de cele 42 milioane de cititori ai săi, de designeri de renume şi de bloggeri din domeniul modei.

E.T.

NICIUN COMENTARIU