Toamna începe de miercuri. Vezi în ce regiuni se răcește vremea

Vremea se răceşte de miercuri în toată ţara, dar mai accentuat în nord-vest. 

Temperaturile scad şi în Bucureşti, unde la amiază vor fi cel mult 28 de grade. În zilele următoare, temperaturile se menţin uşor peste cele normale, dar vremea este apropiată de începuturile toamnei.

În ţară, la noapte, cerul se va înnora în regiunile vestice şi nord-vestice unde, izolat, pot apărea ploi şi descărcări electrice. Temperaturile minime se vor încadra între 9 şi 22 de grade Celsius. Spre dimineaţă se va forma ceaţă prin centrul şi sud-estul ţării.

Miercuri, vremea se răceşte în toată ţara, dar mai accentuat în nord-vest. Maximele se vor încadra aici între 23 şi 31 de grade. În plus, apar aversele cu tunete, fulgere şi vânt, după-amiaza la munte, iar spre seară mai ales în Banat, Crişana, Transilvania şi Maramureş. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi poate cădea grindină.

Bucureşti

În Capitală, marți în zori, termometrele vor indica 13…15 grade Celsius. De miercuri însă, vremea se răcoreşte iar la amiază vor fi cel mult 28 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul nu va crea probleme. Presiunea atmosferică va continua să scadă şi poate crea probleme persoanelor meteosensibile. În a doua parte a zilei de miercuri este posibil să plouă.

 

NICIUN COMENTARIU