Susținere în PSD pentru ministrul transporturilor: “Răzvan Cuc trebuie să rămână!”

Lideri ai PSD din teritoriu își declară public suținerea pentru ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, al cărui nume a fost vehiculat, în ultimele zile, pe lista de remanieri a lui Mihai Tudose.

Președintele Ligii Aleșilor Locali PSD Mehedinți, Constantin Trușcă – primar al comunei Șimian – și-a arătat susținerea pentru Răzvan Cuc, într-o postare pe Facebook, în care critică în termeni duri “jocurile” făcute de președintele executiv al partidului, Nicolae Bădălău, pentru demiterea șefului de la Transporturi.

“Răzvan Cuc trebuie să rămână! În contextul discuțiilor privind o eventuală remaniere a ministrului Transporturilor, îmi reafirm sprijinul pentru unul dintre puținii miniștri ai transporturilor care au ajutat, cu adevărat, județul Mehedinți. Răzvan Cuc este un profesionist, iar jocurile politice și interesele din jurul transporturilor din România trebuie să înceteze! Sper ca membrii Cex să înteleagă faptul că transporturile sunt o prioritate pentru România, nicidecum un business de familie al domnului Bădălău!”, a scris Constantin Trușcă pe contul său de Facebook.

Numele lui Răzvan Cuc a fost vehiculat pe lista de remanieri avansată de premierul Mihai Tudose. Asta, deși Tudose a anunțat, luni seara, la emisiunea “Sinteza Zilei” de la Antena 3 că încep lucrările la autostrada București – Brașov, recunoscând implicit că Răzvan Cuc a performat ca ministru.

Raluca Dan

NICIUN COMENTARIU