Samsung a lansat în România GALAXY Note 4 și Gear S. Vezi foto și detalii tehnice

Smartphone-ul va fi disponibil în patru culori

samsung 

Samsung Electronics România a anunțat joi disponibilitatea celor mai noi dispozitive din gamele Galaxy Note și Gear: Galaxy Note 4și Gear S. Cele două produse vor fi disponibile în rețelele partenerilor Samsung.

Noul Galaxy Note 4 este echipat cu un ecran Super AMOLED Quad HD (2560×1440) de 5,7 inci, cu o funcție Multi Window îmbunătățită, astfel încât utilizatorii pot deschide două aplicații pe ecranul telefonului. Design-ul se remarcă printr-un cadru metalic și colțuri curbate. Galaxy Note 4 va fi disponibil în culorile: Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold și Blossom Pink.

Funcții și detalii tehnice:

  • Fast Charging și Ultra Power Saving Mode asigură o încărcare mai rapidă a bateriei și o durată de funcționare prelungită a dispozitivului mobil, pentru situațiile de urgență.
  • Voice Recorder permite înregistrarea, recunoașterea și redarea a până la opt voci diferite, prin difuzorul îmbunătățit, care reduce zgomotul de fundal, având mai multe microfoane integrate în design-ul dispozitivului. Utilizatorii au posibilitatea de a izola și a asculta anumite voci dintr-o conversație cu mai multe persoane.
  • Cameră foto principală de 16 MP, cu stabilizator de imagine Smart Optic, pentru fotografiile făcute la obiecte în mișcare sau în medii întunecate.
  • Noul S Pen oferă o experiența similară cu cea a scrierii cu stiloul pe hârtie. Accesoriul S Pen permite o utilizare avansată a dispozitivului prin funcțiile Action Memo, Screen Write, Image Clip și Smart Select, care îmbunătățesc crearea, stocarea, modificarea și distribuirea de conținut.
  • Prin funcția Snap Note, utilizatorii pot fotografia notițele scrise pe hârtie, iar acestea vor fi transformate și stocate în formatul S Note, adică din format analog în format digital.
  • Scannerul de amprentă a fost îmbunătățit semnificativ pentru protejarea datelor cu caracter personal.
  • Senzorul SpO2, care măsoară saturația de oxigen din sânge.
  • Senzorul UV, primul de acest fel din lume, localizat pe spatele telefonului, măsoară nivelul de radiații UV și anunță utilizatorul dacă acest nivel este dăunător pentru sănătate.

Gear S este primul smartwatch ce poate funcționa independent de telefon, are un ecran curbat Super AMOLED de 2 inci. Utilizatorul poate să își citească mesajele și notificările fără a fi nevoit să își scoată telefonul din buzunar.

Utilizatorul poate răspunde la mesajele primite cu ajutorul tastaturii preinstalate sau prin funcția de voce. De asemenea, aceștia pot iniția, redirecționa sau răspunde la conversații telefonice chiar și atunci când nu au telefonul în apropiere, datorită conexiunilor Bluetooth, Wi-Fi și 3G pe care le permite smartwatch-ul.

V.B.

NICIUN COMENTARIU