Protestul lui Liviu Pleșoianu, analizat de Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat, miercuri, la Palatul Parlamentului ce crede el despre protestul inedit al deputatului PSD Liviu Pleșoianu, în fața sediului DNA.

Preșdintele PSD a precizat că consideră a se impune sancțiuni pentru protestul de miercuri dimineață al lui Liviu Pleșoianu, în fața sediului DNA. „Liviu Pleșoianu este un parlamentar cu foarte multe inițiative,  cu convingeri, care crede cu tărie în multe lucruri, m-a criticat și pe mine de foarte multe ori și nu l-am sancționat atunci, cum să chem partidul și să-l sancționăm acum când își exprimă o nemulțumire”, a spus Liviu Dragnea, care are altă opinie despre războiul de la DNA, spre deosebire de președintele Klaus Iohannis și procurorul general al României.

Aproximativ zece persoane s-au strâns, miercuri dimineaţa, alături de deputatul PSD Liviu Pleşoianu, în faţa sediului DNA, afişând mesaje împotriva procurorului şef al instituţiei, Laura Codruța Kovesi. Pleşoianu este nemulţumit de refuzul lui Kovesi de a se prezenta la Comisia de ancheta a alegerilor din 2009.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU