Procurorul DNA Eugen Stoina, la un pas de comă alcoolică. Iată ce alcoolemie avea. UPDATE

Procurorul DNA Eugen Stoina era la un pas de comă alcoolică în momentul producerii accidentului de joi, de la ora 15.00, în Capitală. Surse judiciare au precizat pentru Sursa Zilei că Stoina avea 3.02 la mie alcool în sânge. Acest rezultat este stabilit la a doua probă de sânge analizată de medici. 

Sursele citate au mai precizat că nu exclud posibilitatea ca șefii lui Eugen Stoina să-l fi declarat în concediu, joi și vineri, imediat după producerea accidentului, în încercarea de a salva imaginea DNA, respectiv, că cererea de concediu a fost redactată și înregistrată imediat după eveniment. Așa s-ar explica și reacția rapidă a Laurei Kovesi care a cerut imediat după accident avizul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru revocarea procurorului Stoina din DNA. 

Procurorul DNA Eugen Stoina este cercetat penal de Parchetul General – Secția de Urmărire Penală și Criminalistică – pentru că a urcat băut la volan și a produs un accident rutier, joi după-amiază, la ora 15.00, în Capitală. 

Potrivit martorilor de la fața locului, până la sosirea poliției, Eugen Stoina adormise la volan, cu fața plină de sânge, cu greu fiind scos din mașină.

Raluca Dan

NICIUN COMENTARIU