Prima zi de grădiniţă a Prinţului George, fotografiată de mama lui, Ducesa de Cambridge

Casa Regală a Marii Britanii a publicat fotografiile făcute de Ducesa de Cambridge în prima zi de grădiniţă a fiului ei, Prinţul George.

Prinţul George a început cursurile grădiniţei Montessori din Norfolk, miercuri.

El a fost condus la grădiniţă chiar de mama sa Kate, Ducesa de Cambridge, care i-a făcut mai multe fotografii. Două dintre ele au fost postate de Casa Regală, care a vrut, astfel, să satisfacă curiozitatea publicului pentru micul prinţ, al treilea pe linia de succesiune la tronul britanic. În prima fotografie, Prinţul George zâmbeşte cu încredere spre obiectiv şi are pe umeri un rucsăcel de pânză albastră. În a doua fotografie, băiatul arată cu degetul desenele pictate pe pereţii grădiniţei.

print george gradinita

Prinţul William şi soţia sa Kate au anunţat, la sfârşitul anului trecut, că George, cel mai mare dintre cei doi copii ai lor, va merge la grădiniţa Montessori situată în apropiere de reşedinţa lor familială din Anmer Hall, în Norfolk. Instituţia se bazează pe principiile doctorului italian Maria Montessori, cea care a dezvoltat un nou concept de predare la începutul secolului 20, prin care copiii sunt responsabilizaţi în privinţa propriei educaţii. Costurile sunt de 5 lire pe oră sau 33 de lire pe zi.

S. Marinescu

NICIUN COMENTARIU