Piromanul care a incendiat 12 mașini, internat la Spitalul Obregia

Piromanul care a incendiat 13 autovehicule în Capitală, internat la Obregia

Piromanul care a incendiat 13 autovehicule în Capitală, internat la Obregia

Un tânăr suspectat că a incendiat 13 autovehicule în cartierul Drumul Taberei din sectorul 6 al Capitalei a fost internat la Spitalul “Alexandru Obregia”, deoarece figurează în baza de date a persoanelor cu afecţiuni psihice.

Surse din poliție au precizat că tânărul, în vârstă 20 de ani, a fost dus la spital după ce a fost audiat la Secţia 25, alături de un bărbat şi o femeie, care au fost lăsaţi să plece după ce s-a stabilit că nu au fost implicaţi în incident.

Nu mai puțin de 13 autovehicule (12 mașini și o motocicletă) au fost incendiate miercuri dimineața, pe strada Valea Argeșului, din cartierul Drumul Taberei. Incendiul a fost anunţat la ora 4.19 de o persoană care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a spus că, pe strada Valea Argeşului din sectorul 6, mai multe maşini sunt cuprinse de flăcări, au precizat oficiali ai Poliţiei Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Siutaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat la acea dată că pompierii au intervenit cu patru autospeciale, incendiul fiind stins în aproximativ 40 de minute. Potrivit lui Vasile, şase dintre autovehiculele distruse de foc, între care şi o motocicletă, au ars violent, celelalte fiind afectate de căldura degajată de acestea.

R.D.

NICIUN COMENTARIU