Pe cine vrea Ponta la pușcărie

Victor Ponta a declarat, vineri, la Arad că fostul ministru Anca Boagiu e “bine mersi”, deși a semnat contracte păguboase cu oameni de afaceri care au ajuns după gratii

victor_ponta

Aflat la Arad, premierul Victor Ponta s-a dezlănțuit, vineri, la adresa Ancăi Boagiu, în momentul în care a fost întrebat despre autostrada Nădlac – Arad, neterminată, deși contractul a fost semnat cu patru ani în urmă. Ponta a declarat, într-o conferință de presă, că ministrul Anca Boagiu – cea care a încheiat contractele păguboase atât pentru construcția autostrăzii Nădlac – Arad, cât și pentru Transalpina nu a ajuns “la pușcărie” și e “bine mersi”, deși constructorul Nelu Iordache și asigurătorul Dan Adamescu au fost arestați.

Contractul pentru Nădlac – Arad a fost semnat de ministrul Boagiu, care a semnat și contractul pentru Transalpina. Deși a făcut aceste porcării – semnând contractele cu Iordache (Nelu Iordache, proprietarul Romstrade – n.r.) care a ajuns pe la pușcărie și asigurând Transalpina la Adamescu (Dan Adamescu, proprietarul Astra Asigurări – n.r.), aflat și el pe la pușcărie, ministrul nu a ajuns la pușcărie. Au ajuns doar constructorul și asigurătorul, ministrul e bine-mersi.

Victor Ponta
premier

NICIUN COMENTARIU