Nicu Gheară îl face „maimuțoi” pe Gigi Becali și „rinocer”, pe Vadim Tudor

Nicu Gheara

Nicu GhearaUn nou episod din războiul mediatic dintre omul de afaceri Nicu Gheară și finanțatorul echipei Steaua București, Gigi Becali, s-a consumat, miercuri, când primul a scris un pamflet pe blogul său despre parlamentar, dar și despre fstul său coleg de partid, Corneliu Vadim Tudor. Nicu Gheară le atribuie și porecle în acest pamflet – Becali este „maimuțoiul”, iar C.V. Tudor, „rinocerul”. Iată mai jos postarea.

Rinocerul a turbat. De vreo două zile este plimbat de șeful lui exact ca o centuristă pentru a umple cu lături ecranul televizioarelor. De parcă nu i-ar fi de-ajuns că este priponit ba de-o antenă, ba de alta, rinocerul a început să bată și pe la alte uși, doar-doar i-o deschide careva poarta, să poată grohăi în voie și să își ducă la bun sfârșit planul, acela de a-l distruge pe maimuțoi.

Dar maimuțoiul amnezic nu realizează că rinocerul îl vrea înapoi la Zoo, înconjurat de gratii. Doar așa mai poate spera și rinocerul să candideze la europarlamentare, bucurându-se de închiderea maimuțoiului și dându-i-se astfel ocazia patrupedului să mai pozeze, încă o data, în salvatorul amnezicului. Altfel, rinocerul ar fi dispărut de tot…

Ambele animale, în schimb, nu își dau seama că eu mă joc cu ele. Dacă m-aș pune la mintea lor…ar putea ieși destul de șifonate.

Și acum să ne jucăm un pic. Recunoașteți cele două personaje alături de care m-am fotografiat zilele trecute?

În altă ordine de idei, am găsit pe net două declarații care m-au amuzat:

„E un nebun! E de-al diavolului! Bă, dacă vă spun eu – ăsta e un smintit, păi aşa e! E Satana!” (Gigi Becali despre C.V.Tudor)

„Cine, analfabetul ăla? Păi ăla e un cioban! Un nenorocit! Ăla vorbeşte despre mine? Nu ştiţi cine e machidonul ăsta care-i face de râs pe machidoni, faţă de care am toată stima!” (V.C.Tudor despre Gigi Becali)

Andi Topală

NICIUN COMENTARIU