Michelle Obama „cântă” pentru un stil de viață sănătos

Michelle Obama „cântă” pentru un stil de viață sănătos

Michelle Obama „cântă” pentru un stil de viață sănătos

Michelle Obama, soția președintelui american Barack Obama, va apărea pe un album hip-hop care promovează stilul de viață sănătos, intitulat „Songs for A Healthier America”, informează presaonline.com.

Prima doamnă a Statelor Unite a apărut deja în videoclipul piesei „Everybody”, primul single extras de pe acest album, care a fost  lansat la postul de televiziune NBC, marţi seara. Albumul conţine şi câteva pasaje audio cu vocea lui Michelle Obama.

Albumul „Songs for A Healthier America” cuprinde multe colaborări cu artişti cunoscuţi din muzica rap şi hip-hop, care au acceptat să cânte împreună pentru a promova viziunea lui Michelle Obama despre o naţiune mai sănătoasă, iar cele 19 piese de pe acest disc au fost înregistrate pentru a-i determina pe tinerii americani să ducă o viață mai activă și să devină astfel mai sănătoși.

Michelle Obama promoveaza de multi ani o campanie la nivel national, intitulata “Let’s Move”, care vizeaza introducerea stilului de viata sanatos in randul tinerilor americani.

C.I.

NICIUN COMENTARIU