Ludovic Orban, audiat la DNA. În ce dosar a fost chemat să dea declarații / UPDATE

  • UPDATE

Președintele PNL, Ludovic Orban, a părăsit sediul DNA după aproximativ o oră. El a precizat că nu poate oferi detalii privind dosarul în care a fost audiat. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, luni, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA). La intrarea în sediul DNA, Orban a declarat că a fost citat ca martor într-un dosar din 2014.

“Am fost citat ca martor. Cred că e un dosar din 2014”, a declarat, la intrarea în sediul DNA, preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban.

Tot luni, a fost audiat la DNA, timp de aproape patru ore, şi fostul premier Victor Ponta, acesta precizând că a fost chemat ca martor, tot într-un dosar din 2014.

“Mi-au fost puse întrebări ca martor, am răspuns la toate. Nu am voie să vă spun despre de e vorba. Eu ştiu cel mai bine pe pielea mea diferenţa între politică şi justiţie. În politică ne batem, dar nu ne batem cu dosare. Deci nu am niciun fel de dorinţe, nici nu mă ocup cu denunţuri, delaţiunea. Am fost chemat ca martor, am spus ceea ce ştiu, dar eu nu confund bătălia politică… eu nu confund şi nu duc bătălia politică cu arme judiciare că s-a dus contra mea bătălia politică cu arme judiciare şi nu mi-a plăcut. Ce mie nu-mi place, altuia nu-i face”, a declarat Victor Ponta, la ieşirea din sediul DNA.

R.D.

NICIUN COMENTARIU