Liviu Dragnea: Am convocat pentru joi o ședință a Comitetului Executiv Național

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, înaintea întâlnirii de la PSD, că a convocat pentru joi după-amiază o ședință a Comitetului Executiv Național (CExN) al partidului. El a precizat că, a discutat telefonic și cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, urmând ca joi, la ora 16.00, să aibă loc și o ședință a coaliției de guvernare.

Dragnea a precizat că marți au loc doar discuții informale între liderii PSD, urmând ca deciziile legate de o eventuală remaniere să fie luate în ședința de joi a CExN.

El a mai precizat că relația sa cu premierul Tudose este “ca la început”, când l-a propus, adică una de susținere.

“La partid se fac discuții politice, nu discuții bărbătești (Mihai Tudose a declarat luni seara, la Antena 3, că va avea o discuție bărbătească cu Liviu Dragnea – n.r.) eu am convovat CEX-ul joi. Fiind vorba de intenții de remaniere, astea se discută în partid. Din partea mea nu există niciun fel de tensiuni, eu sunt relaxat. (…)Eu nu am făcut niciodată așa ceva, în sfârșit, e vorba doar de un sondaj. Am văzut acele declarații ale unui consultant politic și le refuz. (…)Nici vorbă de o moțiune de cenzură. Eu vreau să continuăm programul de guvernare și să continuăm cu acest guvern. Cu acest premier. (…)Nu, eu zic să fim mai calmi. Nu comentez că domnul Tudose a fost la Cotroceni, e normal să se întâlnească. (…)Din câte știu eu nu e o criză în PSD, am vorbit cu colegii. Din partea mea, relația mea cu domnul Tudose e ca la început, ca atunci când l-am propus. (…)Pot să plec și din țară, dacă e cazul, dacă eu sunt cuiul lui Pepelea”, a declarat Liviu Dragnea.

NICIUN COMENTARIU