Liviu Dragnea, audiat la DNA. Lideri PSD, veniți să-l susțină

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Direcția Națională Anticorupție (DNA), fiind citat de procurori într-un dosar de corupție. Dragnea a părăsit sediul DNA după aproximativ 30 de minute, fără a face vreo declarație presei.

Potrivit unor surse judiciare, liderul PSD a fost citat în dosarul privind compania Teldrum.

În fața sediului DNA, au venit să-l suțină pe președintele PSD președintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, deputatul PSD, Andreea Cosma, liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, dar și vicepremierul Paul Stănescu. Toți susținătorii lui Dragnea l-au aplaudat la intrare.

Președintele Comisiei SRI din Parlament, Claudiu Manda, a declarat că era de așteptat ca președintele PSD, Liviu Dragnea, să fie chemat la DNA, pentru că la Comisia SRI se aud multe lucruri.

”În fața legii nu cred că are nevoie de susținere. În fața presiunilor, atunci când vorbim despre instituții, nu are nevoie de protecție, dar și cand a fost la ICCJ și ceea ce i s-a întâmplat atunci nu cred că trebuia să i se întâmple. Nu vreau să speculez, dar cumva era de așteptat, pentru că, acolo, la Comisie auzim destul de multe lucruri”, a spus Manda, în fața sediului DNA.

“Am venit să-l susțin pe domnul președinte Dragnea. Eu aș spera să nu aibă motive de îngrijorare. Orice coleg de-al nostru are nevoie de susținere din partea noastră. E un gest pe care am decis să-l facem împreună cu câțiva colegi.

“N-avem să luăm cu asalt, e o manifestație extrem de pașnică, nu punem presiune pe nimeni”, a declarat Marian Neacșu, în fața sediului DNA.

De partea cealaltă sunt și contestatari ai liderului PSD, un grup condus de jurnalistul Mălin Bot.
 
 

NICIUN COMENTARIU