iPhone 6 Plus are cel mai bun display LCD

Dispozitivul a primit calificativul verde la toate categoriile

iphone 6 plus

Lansate cu doar câteva zile în urmă, smartphone-urile iPhone 6 şi 6 Plus au fost supuse la teste de anduranţă fizică şi la benchmark-uri  de performanţă pentru a le compara cu alte dispozitive, notează go4it.ro.

DisplayMate Technologies, companie specializată în teste şi diagnostic pentru panouri de afişare, a supus ambele telefoane la testele obişnuite şi au dat un verdict: dispay-ul de pe iPhone 6 Plus este cel mai bun display bazat pe tehnologia LCD disponibil pe piaţă. Acesta este cel de-al doilea telefon care a reuşit să atingă performanţa de a primi calificativul verde la toate categoriile.

Categoriile la care a ieşit în faţă sunt claritate, intensitatea culorilor, acurateţea culorilor şi a contrastului, performanţa în lumină ambientală, unghiuri de vizualizare şi multe altele. De asemenea, display-ul din iPhone 6 a primit tot calificativul verde în toate categoriile, cu excepția rezoluţiei, unde cei 1334 x 750 pixeli i-au adus calificativul galben.

Cu toate acestea, nici iPhone 6 și iPhone 6 Plus nu au cel mai bun display care se găseşte întrun smartphone. Acest titlu rămâne la Samsung, cu display-ul Super AMOLED integrat în modelul Galaxy Note 4. Acesta este singurul panou care depăşeşte oferta Apple, oferind posibilitatea de a afişa mai multe game de culori. Odată setat cosrespunzător, acesta  este telefonul mobil cu cele mai apropiate culori de standardul sRGB.

C.A.

NICIUN COMENTARIU