Gheața din Parcul Moghioroș, înlăturată de fundația lui Ștefan Florescu. FOTO

Voluntarii Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet”, alături de președintele acesteia, Ștefan Florescu, au continuat să degajeze, nu numai zăpada din sectorul 6, dar și gheața formată după temperaturile scăzute.

Echipele de voluntari, care intervin nu numai la sesizare (telefon 0764.452.465), au dat curs solicitărilor a numeroși locuitori ai sectorului 6, ignorați de autoritățile locale (Primărie, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană) și au înlăturat gheața de pe alei, extrem de periculoasă pentru copii, dar și pentru bătrâni. Autoritățile sectorului 6 nu s-au sinchisit să curețe de gheață nici măcar aleile din Parcul Moghioroș, unde se plimbă zilnic sute de cetățeni, contribuabili la bugetul local, din care sunt plătite serviciile (inexistente) ale Primăriei.

„Împreună cu voluntarii Fundaţiei Din Suflet, Pentru Suflet am înlăturat gheaţă de pe aleile şi locurile de relaxare din Parcul Drumul Taberei. Atunci când Autoritatea Locală Sector 6 ignora solicitările şi sesizările cetăţenilor, noi răspundem prompt şi dovedim că, dacă se vrea, iată că se poate”, arată Ștefan Florescu în mesajul său. „La solicitările locuitorilor din zona străzii Drumul Taberei nr. 34, vom continua să deszăpezim locurile de joacă şi aleile din jurul şcolilor şi grădiniţelor”, a precizat președintele Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet”.

Olimpia Diaconiuc

5 COMENTARII

  1. Acest om este zi de zi pe strazi, se dedica trup si suflet sectorului! Pe cand cei din primarie stau comozi si isi umplu buzunarele cu banii nostrii!!!

  2. se vede ca omul asta se implica pur si simplu, daca ar fi facut asta doar pentru voturi ar fi facut orice actiune unanitara in perioada campaniei nu?! Diverse actiuni se desfasoara zi de zi in strada, alaturi de oameni, discutand si stand alaturi de catateni de toate varstele! RESPECT!

  3. Stefan Florescu are ceva ce sectorul 6 nu stiu daca a intalnit pana acum , promtitudine ,seriozitate si comunicare !

  4. Avem noroc ca in Sectorul 6 exista Stefan Florescu si Fundatia! Ma bucur ca cineva se gandeste si la populatia varstnica a sectorului! Felicitari!

Comments are closed.