Gabriela Firea, PSD: ”Cam o treime din guvern se va împrospăta”

Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, a declarat, duminică seara, că o treime din viitorul guvern se va “împrospăta”, iar structura guvernamentală rămâne aceeaşi.

“În primul rând, structura guvernamentală rămâne aceeaşi, este una eficientă, nu avem acum timp pentru o analiză fulger, este mai important să analizăm ce au făcut miniştrii decât să numărăm cabinetele, ministere, secretariatele de stat din subordinea ministerelor. Într-adevăr, s-a luat decizia ca unii dintre miniştri să-şi înceteze activitatea şi să preia aceste portofolii persoane care sunt energice, dinamice şi care sunt bune cunoscătoare ale acelui domeniu. (…) Cred, fac o estimare, sper să nu greşesc, cam o treime din guvern se va împrospăta, mi-aş dori să fie, la fel, mai multe doamne – aşa cum s-a întâmplat în celelalte guverne – mi-aş dori ca după ziua de luni să nu existe o competiţie şi un sentiment negativ între organizaţiile judeţene care vor propune anumiţi candidaţi”, declarat Gabriela Firea, la România Tv.

“Programul de guvernare rămâne, în esenţă, acelaşi, în special în punctele sale sociale şi economice, care au fost atât de apreciate până acum. Se mai adaugă, de asemenea, câteva principii care vor fi preluate şi câteva programe naţionale, de către noul executiv şi, de asemenea, am primit promisiunea că vor fi preluate câteva programe şi pentru Capitala României şi vor fi tratate cu celeritate pentru că aşa este normal, chiar dacă până acum, Capitala, din nefericire, a fost o Cenuşăreasă”, a mai spus primarul general al Capitalei.

T.S.

NICIUN COMENTARIU