Explozie într-un apartament din Brașov

O femeie în vârstă de 84 de ani din Brașov a fost rănită duminică dimineața, într-o explozie care a avut loc în apartamentul ei. 

“Deflagrația s-a produs la etajul patru al blocului, nefiind urmată de incendiu. Femeia are arsuri de gradul I și II la nivelul feței și al mâinilor, era conștientă, i s-a acordat primul ajutor și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja. 

Acesta a adăugat că toate apartamentele de la etajul IV au fost afectate, în principal ușile și ferestrele, dar și la celelalte etaje ale blocului s-au spart unele geamuri.

În timpul intervenției pompierilor au fost evacuați și proprietarii apartamentelor de la etajul patru, dar pentru scurt timp.

Starea de pericol a fost înlăturată, iar locatarii s-au întors în locuințe după intervenția pompierilor. Purtătorul de cuvânt al ISU Beașov a adăugat că, deocamdată, nu se cunosc motivele exploziei.

Este a treia explozie care are loc de la începutul acestei ierni în locuințe din județul Brașov – două în municipiul Brașov și una în orașul Zărnești.

R.D.

 

NICIUN COMENTARIU