Elena Udrea, candidat independent la parlamentare: Nu m-am consultat cu Traian Băsescu, drumurile noastre se despart

Deputatul Elena Udrea a anunţat, miercuri, la Curtea Supremă, că va candida independent la alegerile parlamentare. Ea a susținut că vrea să devină preşedinte al Comisiei de control al SRI şi că drumurile ei și cele ale lui Traian Băsescu se despart. 

“Voi candida ca independent la alegerile din decembrie. Clasa politică reprezintă societatea, e votată de oameni. Sistemul e format din oameni care nu apar în faţă, e nevoie de cineva care să apere drepturile cetăţenilor. Faptul că se acuză oameni politici şi de afaceri, care acaparează cu totul spaţiul public zi de zi, nu vedem decât cum sunt plimbate pe la DNA diverse personalităţi, asta nu înseamnă că se petrece ceva bun în ţara asta. (…) Maxim ce aş intenţiona să obţin ar fi un loc în Comisia de control al SRI, poate chiar pe cel de preşedinte”, a spus Elena Udrea.

Ea a precizat că nu vrea să facă rău PMP şi că nu s-a consultat cu Traian Băsescu în legătură cu candidatura sa.

”Nu vreau să fac rău Partidului Mişcarea Populară, să afectez în vreun fel competiţia electorală în care partidul intră, am ales să candidez indepenedent, voi prezenta zilele următoare propunerile legislative pe care le voi susţine. Nu m-am consultat cu Traian Băsescu şi, din acest moment, drumurile noastre se despart”, a adăugat Udrea. Ea a revenit apoi cu o precizare: se despart “drumurile de campanie electorală”.

Udrea anunța, cu nici o lună în urmă, că nu va mai candida și că va înființa un Institut al Fericirii, unde să ajute în mod gratuit oamenii să-și rezolve problemele cu ajutorul religiei – idee pe care a susținut și miercuri că o va pune în practică în perioada următoare.

R.D.

NICIUN COMENTARIU