Drama regelui Cioabă a ajuns miză de bătălii politice

Cazul dramatic al regelui Florin Cioabă a ajuns miză politică. Fiica lui Traian Băsescu, Elena Băsescu, se implică și ea în povestea aducerii în țară a regelui romilor făcând declarații pe Twitter. După ce Victor Ponta a spus că gestul lui Traian Băsescu de a-l trimite pe profesorul Șerban Brădișteanu în Turcia pentru a-l aduce pe Florin Cioabă este o dovadă de „nesimțire”, EBA a scris pe Twitter că „Ponta ar fi în stare să lase un om să moară, din ură politică”.

Victor Ponta a explicat că Traian Băsescu a dat dovadă de nesimțire pentru că, după ce l-a înfierat pe respectatul profesor Șerban Brădișteanu  pentru presupuse implicări în actele justiției tratând arestați, acum îl roagă pe specialistul în chirurgie cardiovasculară să îl ajute pe Florin Cioabă.

Deci Băsescu i-a făcut dosar penal şi acum l-a rugat să meargă în Turcia. Mă bucur că nu are termen la tribunal, că trebuia să meargă la tribunal, unde i-a făcut Băsescu dosar penal. Apropo de ticăloşie şi tupeu (…) După ce îi faci dosar penal unuia dintre cei mai buni medici din România mai ai şi nesimţirea să îl suni la telefon să îl rogi să meargă în Turcia

Victor Ponta
prim-ministru

NICIUN COMENTARIU