Cristi Borcea, internat la Spitalul Județean Constanța

Condamnat în dosarul “Transferuri în fotbal” și încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, omul de afaceri a fost internat duminică seara la Secția Cardiologie a Spitalului Județean Constanța

Cristi Borcea insigna_SZ

Omul de afaceri Cristi Borcea, condamnat în dosarul transferurilor de jucători şi încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, a fost transportat din nou, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru investigaţii medicale amănunţite. El este internat la Cardiologie.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, citați de MEDIAFAX, în cursul zilei de duminică, Borcea a fost consultat de medicul unităţii, care a decis că este necesară transportarea omului de afaceri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru analize medicale amănunţite.

Conducerea spitalului constăţean a afirmat că Borcea a fost internat, menţionând că starea acestuia este stabilă, dar era nevoie să fie supus unor investigaţii medicale amănunţite.

Este internat pe Cardiologie. I se vor face analize, eventual o coronografie şi apoi vom vedea. Deocamdată nu se ştie cât ar putea rămâne internat în spital“, a spus directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa, Mihnea Avram.

R.D.

NICIUN COMENTARIU