Comisia Roşia Montană le cere celor care vor să participe la dezbateri să se înscrie online

foto: opiniatimisoarei.ro
foto: opiniatimisoarei.ro

Comisia specială pentru Roşia Montană le cere acelora care vor să fie prezenţi sau reprezentaţi la întâlnirea care va avea loc joi la Parlament cu membrii Comisiei să se înscrie online. Comisia Parlamentară specială pentru Roşia Montană îşi exprimă, într-un comunicat de presă, “respectul pentru toţi cei care şi-au expus un punct de vedere în legătură cu Proiectul Roşia Montană”.

“În acest spirit, necesitatea de a asigura un dialog obiectiv şi cât mai relevant pentru reprezentarea tuturor opiniilor celor care au ales să demonstreze în stradă, în legătură cu acest proiect, ne obligă să facem un apel ca până joi, 26.09.2013, la orele 12.00, să primim pe site-ul comisiei, www.comisiarosiamontana.ro, înscrieri din partea tuturor celor care vor să fie prezenţi sau reprezentaţi la întâlnirea care va avea loc la ora 18 la Palatul Parlamentului”, se arată în comunicatul semnat de senatorul Darius Vâlcov, președintele Comisiei.

Senatorul menţionează că membrii Comisiei Parlamentare doresc să fie un factor de echilibru. “Comisia Parlamentară nu îşi propune să fie un judecător al legitimităţii opiniilor pro sau contra exprimate în legătură cu Proiectul Roşia Montană, ci un factor de echilibru care, după consultarea imparţială a poziţiilor exprimate, să raporteze opiniei publice, cu onestitate, toate deciziile luate”, arată Darius Vâlcov.

Parlamentarii din Comisia specială pentru proiectul de lege privind Roşia Montană au decis, săptămâna trecută, ca joi, 26 septembrie, la revenirea de la Roşia Montană să aibă o discuţie şi cu protestarii din Piaţa Universităţii.

R.D.

NICIUN COMENTARIU