Care este secretul frumuseţii Dianei Kruger?

Care este secretul frumuseţii Dianei Kruger?

Care este secretul frumuseţii Dianei Kruger?

Una dintre apariţiile cele mai stilate ale Hollywoodului, talentata Diane Kruger are principiile ei de frumuseţe şi lifestyle. Actriţa de origine germană mizează pe somn şi se odihneşte cel puţin nouă ore pe noapte. Secretul pielii ca de porţelan stă în faptul că a renunţat la fumat. Podoaba capilară sănătoasă ca grâul şi strălucitoare ca aurul este întreţinută cu ulei de argan, adus din Maroc, pe care îl foloseşte în special când călătoreşte mult. Nu foloseşte niciodată uscătorul de păr, placa sau alte instrumente de acest gen pentru a se coafa. Împotriva efectelor nocive ale soarelui, foloseşte cremă hidratantă cu protecţie solară.

La vârsta de 36 de ani, Elena din Troya se menţine suplă şi afişează un look chic oriunde merge. De obicei, iese din casă nemachiată, pentru că se întreţine foarte bine, iar, pentru evenimente, se preferă să se machieze singură, din dorinţa de a-şi păstra aspectul natural. Diane a lucrat mulţi ani ca model, pozând pentru Chanel, Armani, Calvin Klein, Dior, Jaeger-LeCoultre, Red Apple şi L’Oréal. Experienţa în domeniul cosmeticelor i-a oferit o lecţie secretă de makeup – foloseşte fond de ten doar pentru acoperirea imperfecţiunilor.

Artista are o pisicuţă pe care o adoră şi o răsfaţă de câte ori are ocazia. Zvelta blondină a afirmat că nu vrea să se recăsătorească, dar este nedespărţită de iubitul ei, Joshua Jackson. În urmă cu câteva zile, au fost văzuţi plimbându-se si conversând fericiţi. Cei doi au petrecut Crăciunul împreună, la Paris, unde deţin o casă.

C.N.

NICIUN COMENTARIU