Care este cel mai important accesoriu în ziua nunții. Aflați de la „Olga Atelier de Frumos”

Buchetul de flori, bijuteriile, voalul, perlele – acestea sunt primele răspunsuri care stau pe buzele viitoarelor mirese atunci când sunt întrebate despre cel mai important accesoriu din ziua nunții lor. Răspunsul corect ar trebui să se regăsească, însă, în sufletul fiecăreia.

Împreună putem crea rochia de mireasă perfectă, dar nu uita de cel mai important accesoriu în ziua nunții: ZÂMBETUL!”, spune Doinița Oancea, partenera Olgăi Ghițac la “Olga Atelier de Frumos”.

Iar, singura grijă a viitoarelor mirese care aleg “Olga Atelier de Frumos” va fi zâmbetul. Pentru că, de celelalte detalii – care, e drept, fac întotdeauna diferența – se ocupă echipa atelierului.

olga_atelier

În primul rând, rochia de mireasă la care ați visat din copilărie va prinde contur în mâinile designerului Andra Ciuclaru și ale stilistului Andrei Ionescu.

Și asta, datorită conceptului unic aplicat de echipa “Olga Atelier de Frumos”, care implică doar doi pași simpli:

  •  Echipa atelierului vă arată cele mai versatile baze pentru rochia visată, realizate din materiale naturale, perfect adaptate siluetei fiecăreia.
  •  Voi vă puteți crea suprapunerea unicat: din dantelă, cu inserții strălucitoare, cu trenă, din mătase ….sau cum vă dictează inima. Toate suprapunerile sunt lucrate manual, cu migală și atenție pentru fiecare detaliu.

olga_atelier1

Apoi, specialiștii “Olga Atelier de Frumos” vă vor transforma într-o mireasă unică: deoarece rochia, machiajul, coafura trebuie să fie adaptate nu doar siluetei, culorii părului sau a ochilor, ci mai ales personalității voastre.

R.D.

NICIUN COMENTARIU