BNR a cumpărat fotolii de 80.000 de euro pentru dotarea unei săli de conferinţe

Firma câștigătoare este un SRL din Otopeni

bnr

Banca Naţională a României a cumpărat fotolii noi pentru sala de conferinţe Mitiţă Constantinescu, de la firma Eurodidactica din Otopeni, printr-un contract de 80.000 de euro atribuit în urma unei licitaţii, potrivit Mediafax.

Scopul a fost înlocuirea fotoliilor existente, care sunt ”într-un stadiu avansat de uzură”.

BNR a organizat o licitaţie deschisă electronică pentru achiziţia fotoliilor, în cadrul căreia a primit cinci oferte, câştigând cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Contractul a fost atribuit pe 17 iulie firmei Eurodidactica, cu sediul în Otopeni, judeţul Ilfov.

Deşi banca centrală estima iniţial contractul la circa 650.000 lei (147.000 euro), inclusiv TVA, valoarea finală a acestuia s-a ridicat la 356.690 lei (circa 80.000 euro).

Firma Eurodidactica furnizează în principal mobilier şcolar, şi de birouri, materiale didactice, echipamente audiovizuale, dar şi servicii de dotare completă pentru săli de conferinţe şi birouri.

Societatea a fost înfiinţată în 2007, are un capital social de 100.000 lei și este controlată de trei persoane fizice din Republica Moldova – Eugen şi Rodica Ursu, cu o participaţie de 45% fiecare, iar 10% este deţinut de Dorin Naniu. Cei doi bărbaţi sunt administratorii firmei.

S.Z.

NICIUN COMENTARIU