Arad: Un camion bulgăresc s-a răsturnat pe autostradă

Traficul a fost blocat timp de 30 de minute, după ce o parte din marfă s-a răsturnat pe șosea

masina politie

Un camion din Bulgaria care transporta produse alimentare s-a răsturnat, marţi, pe centura în regim de autostradă a Aradului. Traficul a fost blocat timp de 30 de minute, după ce o parte din marfă s-a răsturnat pe șosea.

Accidentul a avut loc pe şoseaua de centură în regim de autostradă a Aradului, parte din Coridorul IV Pan-european, unde un autocamion care transporta produse alimentare s-a răsturnat.

Şeful Poliţiei Autostrăzi Vest, Teodor Tudur, a declarat că în apropiere de ieşirea pe DN 7, spre Nădlac, şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, iar camionul s-a răsturnat pe parapetul median, separator al sensurilor de circulaţie.

În zonă era o restricţie de viteză de 40 de kilometri la oră, pe care şoferul nu a respectat-o. Autocamionul s-a răsturnat şi o parte din mărfurile trasportate, precum ketchup şi muştar, au căzut din remorcă pe celălalt sens de circulaţie“, a precizat Teodor Tudur, citat de Mediafax.

În urma accidentului, autostrada a fost blocată timp de aproximativ 30 de minute, până când camionul a fost ridicat de un utilaj, iar după reluarea traficului una din benzile de circulaţie a rămas blocată încă două ore, pentru a fi strânse de pe şosea produsele împrăştiate.

Conform sursei citate, şoferul a fost rănit grav, având fracturi şi alte leziuni, şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad.

D.M.

NICIUN COMENTARIU