Apa Nova Bucureşti începe campania “Regenerăm Planeta”, alături de Direcţia 5

 

Apa Nova Bucureşti este o ramură a companiei Veolia Water, divizie a Grupului Veolia Environment. Principala activitate a Apa Nova este gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, precum şi evacuarea apei uzate şi a apei meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

În data de 23 septembrie 2015, Veolia România a anunţat începerea campaniei “Regenerăm Planeta”.

”În condiţiile în care lumea se dezvoltă continuu şi are nevoie de noi resurse, în condiţiile în care urmările activităţilor noastre, individuale sau industriale, sunt tot mai vizibile în calitatea mediului înconjurător, noi trebuie să devenim tot mai inventivi, mai responsabili, mai eficienţi. Activitățile grupului Veolia fac parte integrantă din viața noastră de zi cu zi. Îndeplinirea promisiunii asumate la nivel de grup de a regenera planeta a devenit astfel scopul acțiunilor noastre: facilitarea accesului la resurse, conservarea și completarea acestora.” – Lavinia Săniuţă, Director de Țară – Veolia România

Membrii trupei Direcţia 5 s-au alăturat campaniei şi vor susţine 3 concerte gratuite în numele acesteia: pe 27 septembrie la Iaşi, pe 3 octombrie la Ploieşti şi pe 10 octombrie la Bucureşti.

”Suntem bucuroși că facem parte din acest proiect alături de Veolia. Acțiunea este generoasă și fiecare om de pe Planetă are ceva de făcut, ceva care să permită continuarea vieții aici, pe Terra. Veolia afirmă: Regenerăm Planeta, iar noi subliniem: Împreună Regenerăm Planeta” – Marian Ionescu, Direcția 5.

unnamed1

“Intenţia este să ne mutualizăm eforturile. În domeniul apei avem foarte multe componente energetice: utilizăm energia pentru producerea apei potabile, pentru pomparea apei potabile, pentru asigurarea epurării apelor uzate. În aceste condiţii, oameni de meserie din domeniul energiei pot să dea sfaturi, pot să vină cu idei care să ne ajute în perfecţionarea proceselor pe care le utilizăm în domeniul apei şi să contribuim la conservarea resurselor naturale, aşa cum ne angajăm în sloganul pe care l-am lansat: ‘Regenerăm Planeta’.” – Epsică Chiru, Director General Adjunct – Apa Nova Bucureşti

unnamed4

Rezultatele sunt deja vizibile. Apa Nova a început colaborarea cu Veolia Energie, prin perfecţionarea proceselor care se desfăşoară în producerea de energie electrică şi a proceselor de cogenerare din staţia de epurare. Acest fapt a dus la scăderea costurilor de exploatare ale staţiei.

Octavian Cătuşanu

NICIUN COMENTARIU