Alina Gorghiu pe Facebook: “Campanie națională privind abuzul Guvernului de a nu organiza alegeri parțiale”

Copreședintele PNL susține că, în acest moment, sunt vacante 26 de mandate de primari, 6 mandate de parlamentar, 3 mandate de președinte de consiliu județean și 2 consilii locale dizolvate

Stampila votare_SZ

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat luni, pe contul ei de Facebook, că PNL va demara o campanie națională de informare a românilor cu privire la abuzul Guvernului României de a nu organiza alegeri parțiale, în termenul prevăzut de lege.

PSD refuză românilor dreptul de a-și alege președinții de Consilii județene, primarii și parlamentarii, în județele, localitățile și colegiile unde funcțiile respective nu mai sunt ocupate de ceva vreme. Ca și în cazul votului obstrucționat în diaspora în cadrul alegerilor prezidențiale, dl Victor Ponta și PSD se tem de votul românilor, le este frică să nu piardă alegerile, să nu scape controlul asupra statului și comunităților locale.
Este vorba de sute de mii de români care în acest moment sunt abandonați în interimate locale, fără a avea reprezentanți aleși în administrația publică, capabili să ia decizii și să răspundă pentru acțiunile lor în comunitate. Este vorba, în acest moment, de 26 de mandate de primari vacante, 6 mandate de parlamentar, 3 mandate de președinte de consiliu județean și 2 consilii locale dizolvate.
Continuăm să numărăm, până când Guvernul Ponta va aplica legea și va organiza alegerile parțiale. Atât cerem.

Alina Gorghiu
postare pe Facebook

NICIUN COMENTARIU