Alegerile prezidențiale din Austria se vor repeta, după decizia Curții Constituționale

Curtea Constituțională din Austria a invalidat vineri alegerile prezidențiale din 22 mai, din cauza unor iregularități la numărarea voturilor, și a decis repetarea celui de-al doilea tur de scrutin.

”Al doilea tur al alegerilor trebuie să fie organizat din nou în toată Austria. Această decizie este destinată să consolideze încrederea în statul nostru de drept și în democrație”, a anunțat Gerhart Holzinger, președintele Curții Constituționale austriece.

Instanța a afirmat că a folosit standarde stricte cu privire la aplicarea normelor electorale. Martori au declarat că s-au constatat nereguli în modul de numărare a voturilor, printre care procesarea voturilor prin corespondență mai devreme decât ar fi trebuit.

Partidul Libertății (FPO, de extremă dreapta) a depus o contestație la Curtea Constituțională prin care punea sub semnul întrebării legalitatea scrutinului în urma cărora candidatul său, Norbert Hofer (foto dreapta), a fost învins la o diferență de sub 1% din voturi de independentul susținut de Verzi, Alexander Van der Bellen (foto stânga). Voturile prin corespondență au fost decisive.

Van der Bellen, care urma să-și preia funcția la 8 iulie, a câștigat alegerile obținând cu 30.863 de voturi mai mult decât Hofer, acumulând 50,3% din sufragii în cel de al doilea tur al scrutinului, care s-a desfășurat la 22 mai.

T.S.

1 COMENTARIU

  1. BREXITUL a fost raspunsul de AUTOAPARARE a EUROPENILOR CRESTINI in fata NONCULTURILOR si NONCIVILIZATIILOR TIGANESTI, ISLAMISTE, ATEISTE SI EVREIESTI CARE AU PARAZITAT UK! In Romania TIGANII au fost adusi aici de fanarioti din imperiul otoman ISLAMIST care a furat SUTE DE ANI COPII ROMANI, CE SA INVATAM DE LA CELELALTE “CULTURI” SI “CIVILIZATII”? CE aveau europenii ajunsi in America de invatat de la indienii care scalpau capete? CE avem de invatat de la satrele de tigani din India lumii a treia? SCLAVIA DIN CORAN, UCIDEREA CU PIETRE PENTRU PACATE DE “NEIERTAT” din Vechiul Testament a religiei EVREIESTI ASA CUM SPUNE ZEUL EVREILOR IN TOTALA CONTRADICTIE CU CRESTINISMUL LUI CRISTOS RESPINS DE EVREI? CE ADEVAR EXISTA IN AFARA LUMII CRESTINE?
    Englezii STIU ca vor PIERDE bani dupa Brexit DAR prefera sa traiasca in moralitatea LOR decat cu bani MURDARI veniti din LUMEA TREIA INDIANA, ISLAMICA, TIGANEASCA, EVREIASCA facuti din saracirea populatiei, infometare, prostitutie, casatorii aranjate, pedofilie, razboaie, interlopi, droguri, camataria bancilor care LE-AR FI TRANSFORMAT IN FINAL SI FELUL LOR DE A FI! In Romania sunt 2 MILIOANE DE TIGANI 1 din 10 “romani” e TIGAN, tiganii fac cate 10 copii fata de romani 1-2 copii LA FEL ca islamistii care fac 10 copii in UK iar tinerii “britanici” care au votat sa STEA in UE in proportie de peste 70% erau in realitate COPIII MUSULMANILOR PRIMITI INCA DIN ANII ’60 IN UK care au practicat poligamia si au avut 10 copii cu fiecare nevasta in timp ce englezii au avut 1-2 copii, ASTA E TINERETUL “EMANCIPAT” DIN UK CARE LA REFERENDUMUL BREXIT A VOTAT 70% CONTRA “MOSILOR” ENGLEZI “SENILI” SI “NEEMANCIPATI” PE MUNCA CARORA AU PRIMIT EI AJUTOARE SOCIALE SA UMPLE TARA DE ISLAMISTI! ISLAMISTILOR SI TIGANILOR ROMANI SI POLITICII EVREIESTI MULTICULTURALISTE A UE DE INTEGRARE A MINORITATILOR, LOR TUTUROR LE-AU DAT ENGLEZII BREXIT NU EUROPENILOR!
    Englezii AU VAZUT ca Europa e condusa DICTATORIAL: are birocrati UE care FURA si RISIPESC munca si banii europenilor in proiecte absurde cum a fost in Romania sali de sport in sate fara toalete, ELIBEREAZA infractorii periculosi si MICSOREAZA pedepsele in numele drepturilor “omului”, aduc in Europa in 6 luni 1 MILION de imigranti islamisti PERICULOSI PE BANII EUROPENILOR in timp ce au loc atentate in Paris si Bruxelles, de care Hollande stia DINAINTE de la serviciile secrete, pun jandarmii si furtunele de apa pe cei care au iesit la proteste contra imigrantilor in Koln dar politia a primit ordin sa NU fie prezenta in noaptea de Revelion, pana si Erdogan ajunsese sa santajeze UE ca daca nu le da cetatenilor turci libera trecere in UE va da drumul imigrantilor ISLAMISTI!
    In SUA DEJA din 2012 numarul nou-nascutilor albi era mai mic decat al celor nealbi deci in 20 de ani in SUA albii vor fi MINORITARI dupa ce au fost majoritari, si o data cu ei va DOMINA “cultura” negrilor infractori si “civilizatia” sudamericanilor infractori asa cum vor socialistii evrei democrati si Wall-Streetul evreiesc care a facut ultima criza economica mondiala din care nu mai iesim de 10 ani! Si la fel in Rusia care este numarul 1 la alcool si sinucidere din lume din cauza vietii mizere pe care a adus-o COMUNISMUL ATEU EVREIESC care a aplicat marxismul evreului Marx, pe care-l aplica si Putin, de supunere a majoritatii de catre minoritate incat ACUM 1 din 6 rusi este ISLAMIST iar Moscova este capitala cu cei mai multi islamisti din Europa!
    COMUNISTII EVREI ATEI AU FACUT CEL MAI MARE GENOCID DE PE PAMANT CU ZECI DE MILIOANDE DE MORTI, GENOCIDUL COMUNISMULUI, in care omul a fost vazut ca un animal si TRATAT CA UN ANIMAL, in Romania au fost 3 MILIOANE DE ROMANI INCHISI DE EVREII KGB-STI IN INCHISORILE SI LAGARELE DE MUNCA DIN CARE 800.000 AU MURIT, ASA CUM TOT EI I-AU UCIS PE ROMANI LA REVOLUTIE SI MINERIADE: TIGANUL EVREU Ion Iliescu Presedintele Romaniei in 1990 impus de MOSCOVA, EVREUL Petre Roman prim ministru in 1989 fiul evreului Valter Roman organizator AL SECURITATII, EVREUL Gelul Voican Voiculescu VICE PRIM-MINISTRU din 1989, EVREUL Alexandru Barladeanu presedintele SENATULUI IN 1990 Impus de MOSCOVA, EVREUL Dan Martian, in 1990, presedintele CAMEREI DEPUTATILOR, EVREUL Iulian Vlad, General, Sef al Departamentului SECURITATII Statului, din timpul regimului Ceausescu,EVREUL Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a României, EVREUL Nicolae Militaru, general Ministrul Apararii, 1989-1990, EVREUL Mihai Chitac, Ministru de interne, 1989-1990, EVREUL Razvan Teodorescu ACADEMICIAN DIRECTORUL TVR in 1990, EVREUL Victor Babiuc, Ministru de justitie, 1990. CATI EVREI CONDUC AZI ROMANIA INCAT 1 DIN 2 TINERI ESTE IN AFARA TARII IAR IN ROMANIA AU MURIT IN GENOCIDUL SANATATII SUTE DE MII DE ROMANI INCAT SEDIUL HEXI PHARMA ERA IN CLADIREA SRI URMASUL FOSTEI SECURIATI KGB-ISTE EVREIESTI DIN ROMANIA? CRIMELE EVREILOR SUNT MASCATE SUB INVINUIREA DE ANTISEMITISM ASA CUM EVREII L-AU DENUMIT PE CRISTOS PRIMUL ANTISEMIT PENTRU LE-A SPUS ADEVARUL DESPRE MORALITATEA LOR!

Comments are closed.