Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui

Autostrada Soarelui: Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit un camion
foto: cronicaromana.ro
foto: cronicaromana.ro

Şapte autoturisme au fost implicate, joi dimineaţă, în două accidente în lanţ produse pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti-Constanţa, la o distanţă de aproximativ doi kilometri. O persoană a fost rănită uşor. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor militari şi un echipaj SMURD.

Potrivit poliţiştilor, primul accident a avut loc la kilometrul 95 al autostrăzii, pe sensul Bucureşti-Constanţa, fiind implicate patru autoturisme. În urma carambolului, o persoană a fost rănită uşor.

Cel de-al doilea accident s-a produs la kilometrul 93 al autostrăzii, pe acelaşi sens, fiind implicate alte trei autovehicule.

“Ambele accidente au fost provocate de frânări bruşte, de nepăstrarea distanţei faţă de autoturismul din faţă şi de viteza excesivă. Persoana rănită uşor a primit îngrijiri medicale şi nu a necesitat internarea. Valorile de trafic sunt foarte ridicate, iar unii dintre şoferi nu respectă regulile de circulaţie, dovada fiind aceste două accidente soldate cu şapte maşini avariate şi o victimă”, a explicat comisarul Ion Ilinca, şeful Biroului de Poliţie A2.

Traficul rutier în zonă a revenit la normal, după ce timp de o jumătate de oră s-a circulat cu dificultate.

Lucian Mera

NICIUN COMENTARIU