Accidente ciudate pe DN5: Două mașini s-au răsturnat în același loc, la interval de o oră

accident _ DN5

Trei bărbați au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu în stare gravă, ei fiind loviți, luni dimineață, de o mașină răsturnată într-un șanț de pe marginea DN 5 București-Giurgiu, în timp ce își căutau lucrurile în autoturismul cu care se răsturnaseră la rândul lor cu o oră mai devreme.

Cei trei bărbați, toți din Giurgiu, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, primul fiind în stare mai gravă după ce un autoturism marca Opel Astra s-a răsturnat în același șanț de pe marginea Drumului Național 5, București-Giurgiu, în care și mașina primilor trei, Dacia Logan, se răsturnase în urmă cu o oră și i-a acroșat în cădere“, a explicat luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Șuță.

Accidentele s-au produs la sensul giratoriu de la ieșirea din localitatea Daia, pe direcția de mers București-Giurgiu, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de mers și, posibil, a carosabilului acoperit cu mâzgă. Acel loc e cunoscut și pentru producerea altor accidente din cauza vitezei necorespunzătoare.

Și un pasager din cel de-al doilea autoturism răsturnat în șanț a fost transportat la spital, dar acesta a putut fi externat imediat deoarece nu avea răni grave.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, în prezent se efectuează cercetări asupra lui R.C., de 26 de ani, șoferul celui de-al doilea autoturism, pentru vătămare corporală din culpă, din primele cercetări reieșind că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

R.D.

 

 

NICIUN COMENTARIU