A scăpat cu viață, după ce a fost lovit de tren

Miracol la Murgeni! Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din oraşul vasluian Murgeni, a scăpat cu viaţă, ca prin urechile acului, după ce a fost surprins între cele două şine de cale ferată şi lovit în plin de un tren de persoane care circula pe relaţia Bârlad – Fălciu. În astfel de cazuri, multe persoane au murit, însă bărbatul acesta a avut un mare noroc.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, omul a fost accidentat, joi, de trenul personal Bârlad – Fălciu în momentul în care a încercat să traverseze calea ferată. Pentru că mecanicul de locomotivă nu a reuşit să oprească trenul în condiţii de siguranţă, garnitura l-a lovit în plin pe vasluian, care a fost surprins între cele două şine de cale ferată.

Se pare că vasluianul nu a auzit semnalele acustice lansate de mecanicul de locomotivă, el continuându-şi drumul pe o cărare făcută prin zăpadă. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, care a preluat victima şi a transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acolo, bărbatul a fost diagnosticat de medici cu traumatism cranio-cerebral, acesta fiind ulterior transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

D.M.

 

NICIUN COMENTARIU